Blog informační skupinky

Jak se zrodil Igráček

9. 12. 2007 13:33
Rubrika: Nezařazené | Štítky: Zrození Igráčka

Jak se zrodil Igráček?

     Dne 5.5.2007 dopoledne se jedna banda lidí chystající se podávat informace lidem v Táboře rozhodla, že bude mít na tričkách neobyčejné íčko. A tak návrhem nadané "grafičky" Adélky vznikla postavička. Zatím beze jména. Odpoledne se o ní povídalo. A najednou z ničeho nic se o postavičce mluví jako o igráčkovi. A tak dostal jméno Igráček.
    No ale to byla jen postavička se jménem. Nic víc. Na víkendu v Táboře 9.6.2007 se začalo mluvit o tom,že by nebylo špatné tohoto maskota ušít jako plyšáka, který by byl s informacemi na pódiu. Postupem času vznikl návrh, že by Igráček mohl být mezi námi živými. Ale jak to udělat? A taky "kdo to udělat"?
    Našel se takový človíček (pí. Nováková z Hlinska), který vyrobil Igráčka. Ale Igráček stále nežil. Ožil až v Táboře. A to v přípravném týdnu, kdy mu 8.8.2007 vdechla život Jaruška. Ale Igráček zatím nebyl připravený na vystupování. To ho naučil až Pavel. A všichni jste ho poprvé 13.8.2007 viděli. V plné jeho kráse. Rozesmíval, zpestřoval ohlášky, stal se legendou.

          Igráček ale není jediný. Je jich víc. Jako důkaz přikládám foto.

Zobrazeno 1233×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Rubriky

Nejnovější

Autor blogu Grafická šablona Nuvio